Maszyny spożywcze

Pilot do maszynyFormierki to maszyny spożywcze idealnie sprawdzające się w gastronomi. Właściciele stołówek, restauracji czy firm cateringowych korzystają z tych urządzeń z powodzeniem. Dzięki niezawodnym formierkom w szybki i prosty sposób można uformować ciasto, na przykład na wyroby, takie jak: pyzy, knedle, pierogi, a nawet naleśniki. Łatwość obsługi wynika z możliwości intuicyjnego operowania, a różnorodność funkcji wpływa na znaczne usprawnienie procesów produkcyjnych. W każdej profesjonalnej kuchni niewątpliwie przysłużą się maszyny do przecieraków formierki do pierogów

Rodzaje oferowanych maszyn spożywczych 

Każdy firma chce pracować na jak najlepszych maszynach, aby maksymalizować zyski i zadowolić swoich klientów. Dokładamy wszelakich starań, aby nasze urządzenia skutecznie pomagały w osiągnięciu tych celów. Szczególnie w gastronomii przydatne są formierki (do naleśników, pierogów, pyz nadziewanych czy knedli), maszyny do przecieraków, klusek śląskich i szarpaków. Warto postawić również na transportery produktów między naszymi urządzeniami. Co więcej,zapewniamy bogate oprzyrządowanie i gwarantujemy długotrwałe oraz bezawaryjne użytkowanie.

Karta katalogowa pierogi

Karta katalogowa kluski

Karta katalogowa HSMS 50

Karta katalogowa HSMS 101