Formierka do pierogów HSMS101

PyzyFormierki do pierogów HSMS100/50 są przeznaczone do formowania wyrobów garmażeryjnych. Idealnie nadają się do wyposażenia zakładów gastronomicznych, restauracji, stołówek, firm cateringowych itp. Są wyposażona w nowoczesny układ sterowania, który pozwala na niezależne sterowanie każdym napędem. Umożliwia to łatwą zmianę parametrów produktu bez zatrzymywania urządzenia. Produkty wytwarzamy przy zastosowaniu różnego rodzaju oprzyrządowania, właściwego dla danego wyrobu.

Wszystkie części formierki, stykające się z produktem zostały wykonane z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.

Parametry formierek do pierogów HSMS100 i HSMS50

Wyroby:

  • pierogi,

  • kopytka,

  • leniwe,

  • kluski śląskie,

  • pyzy,

  • pyzy nadziewane

  • paszteciki,

  • pulpety,

  • klopsy.

  • Przecieraki

Przykładowe wydajności :

 

HSMS50

HSMS100

Pierogi 30g

do 120 kg/godz.

do 250 kg/godz,

Kopytka / leniwe

100 kg/godz.

140 kg/godz.

Kluski śląskie

100 kg/godz.

140 kg/godz.

Pyzy nadziewane

80 kg/godz.

120 kg/godz.

Parametry techniczne:

Typ:

HSMS50

HSMS100

Długość /mm/

660/1000

820/1320

Szerokość /mm/

490

350

Wysokość /mm/

1400

1400

Wysokość transportera /mm/

880

880

Moc zainstalowana /kW/

1,3

1,9

Pojemność leja /L/

13

13

Ciężar /kG/

170

150

 

formierka
pierogi-1
pierogi-2