Formierka do pierogów HSMS101
Formierki do pierogów HSMS100/50 są przeznaczone do formowania wyrobów garmażeryjnych. Idealnie nadają się do wyposażenia zakładów gastronomicznych, restauracji, stołówek, firm cateringowych itp. Są wyposażona w nowoczesny układ sterowania, który pozwala na niezależne sterowanie każdym napędem. Umożliwia to łatwą zmianę parametrów produktu bez zatrzymywania urządzenia. Produkty wytwarzamy przy zastosowaniu różnego rodzaju oprzyrządowania, właściwego dla danego wyrobu.
Wszystkie części formierki, stykające się z produktem zostały wykonane z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Parametry formierek do pierogów HSMS100 i HSMS50
Wyroby:
-
pierogi,
-
kopytka,
-
leniwe,
-
kluski śląskie,
-
pyzy,
-
pyzy nadziewane
-
paszteciki,
-
pulpety,
-
klopsy.
-
Przecieraki
Przykładowe wydajności :
HSMS50 |
HSMS100 |
|
Pierogi 30g |
do 120 kg/godz. |
do 250 kg/godz, |
Kopytka / leniwe |
100 kg/godz. |
140 kg/godz. |
Kluski śląskie |
100 kg/godz. |
140 kg/godz. |
Pyzy nadziewane |
80 kg/godz. |
120 kg/godz. |
Parametry techniczne:
Typ: |
HSMS50 |
HSMS100 |
Długość /mm/ |
660/1000 |
820/1320 |
Szerokość /mm/ |
490 |
350 |
Wysokość /mm/ |
1400 |
1400 |
Wysokość transportera /mm/ |
880 |
880 |
Moc zainstalowana /kW/ |
1,3 |
1,9 |
Pojemność leja /L/ |
13 |
13 |
Ciężar /kG/ |
170 |
150 |